Author Archives: schrijfpaleis

Het Schrijfpaleis Deluxe komt steeds dichterbij!

Het Nederlands Film Festival barst los vanaf 21 september in Utrecht. De stad zal versierd worden met rode slingers en gouden kalveren terwijl de filmmakers zich verzamelen om zich op de rode lopers te presenteren en met elkaar de belangrijke onderwerpen omtrent film te bespreken.

Bodil de la Parra zal Het Schrijfpaleis Deluxe presenteren en onder leiding van regisseur David Lammers worden drie scenario’s behandeld: Pastasaus op een wit shirt van Karen van den Ende, De cameraman van Erna Booij en nieuw scenariowerk van Myranda Jongeling. Het Schrijfpaleis geeft deze keer alle ruimte aan de acteurs Cees Geel, Guy Clemens, Ghieslaine Guardiola – Tijsterman en Belinda van der Stoep. Bekroond scenarist Ger Beukenkamp en AVROTROS drama editor in chief Mylene Verdurmen geven hun vakkundige mening.

Vrijdag 23 september is traditioneel de Dag van het Scenario met Het Schrijfpaleis (5,-) en Dag van het Scenario (25,-). Tussen 12.00 en 13.00 uur verzorgt de Script Academy een gratis bij te wonen lunch seminar waar Paul Bertram in gesprek gaat met Ger Beukenkamp.Kaarten voor deze dag zijn te bestellen op gastenpas vanaf 19 augustus en in de losse verkoop vanaf 7 september via filmfestival.nl

Tot vrijdagochtend!

Het Schrijfpaleis team