Zomerstop Schrijfpaleis

Het Schrijfpaleis is er weer in september: op 19 september, in samenwerking met onze Vlaamse collega’s van het Scenaristengilde, op het Filmfestival in Oostende en op 26 september op het Nederlands Film Festival in Utrecht.
Deadlines voor insturen worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Het laatste Schrijfpaleis van dit seizoen vond plaats op 26 mei.

De scripts Gevonden Voorwerpen (Marron Das), Go (Jesse van ‘t Hull) en Alleen op de Wereld (Mieke de Jong, Myranda Jongeling en Anne Hofhuis) werden gelezen door Carine Crutzen, André Dongelmans, Medi Broekman en Jaap Spijkers, onder regie van Remy van Heugten.

Het Schrijfpaleis op 25 maart

We kijken terug op een geslaagde avond dat werd afgesloten met het brandalarm en daardoor een magisch tintje kreeg. Dat kwam niet in de laatste plaats door de tot de verbeelding sprekende scripts die gelezen werden en de prachtige scènes die werden neergezet door de acteurs.

Onder regie van Ben Sombogaart waren dat Waldemar Torenstra, Olga Zuiderhoek, Astrid van Eck en Genio de Groot. De scripts die we lazen waren: Spotters van Don Duyns, Over het kanaal van Mark van Seggelen en Eend Goed al Goed van Susan van ’t Hullenaar, Caroline Bik, Femmy ten Cate en Bram Weijsman.

Comments are closed.