Schrijfpaleis gaat interactief tijdens Museumnacht

Een speciaal Schrijfpaleis op een speciale avond. Op zaterdag 3 november staat Amsterdam in het teken van Museumnacht. Op uitnodiging van De Brakke Grond verzorgt het Schrijfpaleis een interactieve editie.

Schrijf een scène mee met een scenarioschrijver en laat je tekst spelen door een bekende acteur! We bieden inzicht in het schrijfproces en het werken met een scenariotekst. Met een actieve rol voor de bezoekers die zelf mee kunnen schrijven aan de eindscènes van een kort filmscript. Met scenarioschrijvers Rob Arends en Tijs van Marle, regisseur Kees Hulst en presentator Moniek Kramer. En een topcast: Johanna ter Steege, Noortje Herlaar, David Lucieer en Gene Bervoets.

Voor meer informatie over de museumnacht zie www.museumnachtamsterdam.nl.
Om het Schrijfpaleis te bezoeken, meld je aan via schrijfpaleis@vsenv.nl.
Let op: zonder aanmelding (of museumnacht ticket) geen toegang

foto: Museumnacht

Comments are closed.